Inspiratiesessie ‘Een goed gesprek’ – PFZW

De opdracht

In december 2020 vond live vanuit het Muntgebouw in Utrecht de Inspiratiesessie ‘Een goed gesprek’ plaats. Tegelijkertijd was er het afscheid van PFZW-directeur Peter Borgdorff. De bijeenkomst stond volledig in het teken van verbinding, goede gesprekken en het aangaan van dialogen. Vanwege de coronacrisis werd het uiteindelijk een onlinebijeenkomst. Een kort maar krachtig programma in de vorm van een talkshow. Een afwisseling van interviews met diverse sprekers, videofragmenten en interactie met de kijkers.

Onze rol

  • Programmaformat
  • Projectmanagement
  • Communicatie
  • Script
  • Techniek en uitvoering 

Hoe heeft SAN dit aangepakt?

Aan ons de taak om de aanvankelijke fysiek geplande bijeenkomst om te zetten in een onlinebijeenkomst met een sfeervolle setting. Online events waren net in ontwikkeling dus het was even puzzelen en schakelen om een passend format te ontwikkelen. De uitdaging was om voldoende interactiviteit in het programma in te bouwen want het ging immers om gesprekken en dialogen. Omdat het ook een afscheid was, een belangrijk moment, is ook op de studiolocatie zelf een intieme en warme sfeer neergezet.

Wat heeft het opgeleverd?

Het was een geslaagde live-uitzending met een paar honderd kijkers. Ook achteraf is de uitzending goed bekeken. Door te werken met twee verschillende settings was er veel beeldvariatie en de afwisselende onderdelen zorgden ervoor dat de kijkers geboeid bleven. Omdat online events nog in de kinderschoenen stonden en het wiel nog moest worden uitgevonden, waren er wat technische issues die we direct en snel hebben opgelost. Zowel door de kijkers als door Peter Borgdorff zelf is de uitzending zeer goed gewaardeerd.   

Bekijk de uitzending:

SAN zorgt voor beweging met impact

Zoek je een hands-on partner in marketing en communicatie en/of een ervaren specialist in het organiseren van zakelijke evenementen die raken?