Skip to main content

Online events

Online evenementen met beleving

Hoe betrek je je doelgroep actief bij een online event? Dat is de kunst. Een kunst die wij goed verstaan. SAN heeft veel ervaring in het organiseren van interactieve online events. Wij weten wat werkt en wat niet werkt en helpen onze klanten om met een online evenement maximale impact en beleving te realiseren. Onze online events hebben net als onze live events een duidelijke signatuur: ze kloppen tot in de kleinste details en zijn net een beetje anders dan anders.

Dit doet SAN

  • Relatie evenementen
  • Productintroducties en lanceringen
  • Interne evenementen, jubilea
  • Congressen en symposia
  • Inhoudelijke evenementen
  • Online evenementen

Inspiratiesessie ‘Een goed gesprek’ – PFZW

Online kennissessie Triodos Bank: Grip op CO2

Een zakelijk evenement dat raakt. Van concept tot uitvoering. Wij regelen het.

Anderen over SAN

Ik werk al een aantal jaar met veel plezier samen met Sandra. Met haar creatieve ideeën, positieve energie en doorzettingsvermogen heeft ze al menig Triodos event tot een succes gemaakt. Daarnaast weet ze ook rondom de events een succesvolle en klantgerichte communicatiestrategie te bedenken en uit te voeren. Ze beweegt zich makkelijk binnen de organisatie, en wordt dankzij haar professionele inbreng, maar zeker ook door haar gezelligheid en enthousiasme door veel collega’s gewaardeerd.

CarolineTriodos Bank

Ik ervaar enthousiasme, creativiteit, betrokkenheid, de wil om het beste eruit te halen. Altijd bezig met: hoe kan het nóg beter? Ook de gave om met veel verschillende mensen op een contructieve manier samen te werken.

RonaldPGGM

Creatief, conceptueel en organisatorisch sterk. Dat zie je niet vaak samen. Maar toch kan het. SAN bewijst het. Elke keer weer.

FredMN