Festival Ondernemers Made for Change – Triodos Bank

De opdracht

Triodos Bank, een van de meest duurzame banken ter wereld, wilde haar ondernemers graag uitnodigen voor een inspirerende avond vol beleving. Op 29 juni 2022 vond het festival voor ondernemers plaats die de wereld wilden kleuren in duizend tinten groen. Het festival had als thema ‘changemakers’. Tijdens het festival konden ondernemers uit de Triodos-community zich laat inspireren door gelijkgestemde ondernemers.

Onze rol

  • Projectmanagement
  • Contentcreatie
  • Productie
  • Drukwerk
  • Communicatie

Hoe heeft SAN dit aangepakt?

SAN heeft de organisatie van het festival op zich genomen. Hierbij was de uitdaging om de Triodos-community met elkaar te laten samenwerken en kennis uit te wisselen. Het was een festival waarbij alle zintuigen werden geprikkeld met film, muziek, eten en bijzondere verhalen vanuit de Triodos-community. Daarnaast was er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en verbindingen te leggen.

Wat heeft het opgeleverd?

Door de samenwerking te zoeken binnen het netwerk van Triodos Bank is het festival een groot succes geworden. 16 ondernemers hebben het podium gekregen om hun visie en ideeën te laten zien en 350 ondernemers hebben het festival bezocht. Triodos Bank heeft tastbaar de relatie kunnen versterken met haar ondernemers.

SAN zorgt voor beweging met impact

Zoek je een hands-on partner in marketing en communicatie en/of een ervaren specialist in het organiseren van zakelijke evenementen die raken?