Blijf een ster in je vak met de ETD Academy – OFED

De opdracht

OFED is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel (ETD), en biedt kennis aan iedereen die werkt of wil werken in deze branche. In samenwerking met ondernemersorganisatie Techniek Nederland en werknemersorganisaties FNV en CNV Vakmensen is OFED continu bezig met het verbeteren van de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen de branche. Om deze doelstelling te bewerkstelligen heeft OFED een online leerplatform. In 2022 is het leerplatform, ETD Academy, vernieuwd en opnieuw gelanceerd. SAN heeft de marketingcommunicatie van deze lancering op zich genomen.

Onze rol

  • Communicatiestrategie
  • Projectmanagement
  • Contentcreatie
  • Uitvoering campagne
  • Website 

Hoe heeft SAN dit aangepakt?

SAN heeft de communicatie- en marketingcampagne opgesteld, geleid en uitgevoerd. Hierbij zijn meerdere communicatie-uitingen ontwikkeld en ingezet, zoals een animatie, een zakelijke vlog en promotiemateriaal. Er is een toolkit met promotiemateriaal ontwikkeld voor de werkgevers in de branche. Met de toolkit kunnen werkgevers de Academy in hun organisatie kon uitrollen.

Wat heeft het opgeleverd?

Het doel van de campagne was om de nieuwe ETD Academy te introduceren, te lanceren en te promoten onder nieuwe en bestaande gebruikers. Met als kernboodschap: ‘Werk jij in de consumentenelektronica? Dan kun jij niet zonder de ETD-Academy!’

SAN zorgt voor beweging met impact

Zoek je een hands-on partner in marketing en communicatie en/of een ervaren specialist in het organiseren van zakelijke evenementen die raken?