over ons

 Sandra Eskes, eigenaar van SAN communicatie en evenementen, heeft jarenlang bij verschillende grote corporates gewerkt. Daar leerde ze de ins en outs van het evenementenvak, en ontwikkelde ze haar visie op communicatie.


"Elk evenement, elke communicatie-uiting, elk plan moet iets in beweging zetten. Beweging zorgt voor nieuwe ideeën, voor een andere blik, voor verrassing." 


Enthousiasme

We duiken in uw organisatie, leren uw mensen kennen en zorgen dat wij net zo enthousiast zijn over uw bedrijf als uzelf. Op die manier zorgen we ervoor dat onze ideeën aansluiten bij uw wensen.

Flexibel

Dat gaat niet alleen over uren, locaties of organisatie. Het betekent dat we flexibel nadenken, proberen creatieve oplossingen te vinden - zelfs (juist!) als het niet volgens plan gaat.

Details

Van de bloemen op de tafel tot de komma's in de uitnodiging: veel ervaring betekent dat we precies weten wat er bij een project komt kijken. U kunt uw project met een gerust hart uit handen geven, dan regelen wij het voor u. 

zo gaan wij om met privacy

SAN communicatie & evenementen heeft een privacybeleid rondom alle data waar zij mee in aanraking komt. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@sancommunicatie.nl

Privacyverklaring

Disclaimer

 

contactgegevens

Bezoekadres
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht

Postadres
Bloemstraat 11, 3581 WB Utrecht 

Telefoon
+31(0)30 227 23 52

E-mailadres
info@sancommunicatie.nl

KVK
30192976

BTW nummer
NL176046860B01