over ons

In [JAARTAL] besloot Sandra om voor zichzelf te beginnen, nadat ze jarenlang in dienst was bij verschillende grote corporates. Daar leerde ze de ins en outs van het evenementenvak, en ontwikkelde ze haar visie op communicatie.


"Elk evenement, elke communicatie-uiting, elk plan moet iets in beweging zetten. Beweging zorgt voor nieuwe ideeën, voor een andere blik, voor verrassing." 


Sandra Eskes

Eigenaar

Houdt van festivals, klussen in haar boshut en zou het liefst werken vanuit het buitenland

Thirza van der Lugt

communicatie

Moet altijd de tweede stem zingen, houdt van taal en wacht al tien jaar op de Final Fantasy VII remake

Enthousiasme

We duiken in uw organisatie, leren uw mensen kennen en zorgen dat wij net zo enthousiast zijn over uw bedrijf als uzelf. Op die manier zorgen we ervoor dat onze ideeën aansluiten bij uw wensen.

Flexibel

Dat gaat niet alleen over uren, locaties of organisatie. Het betekent dat we flexibel nadenken, proberen creatieve oplossingen te vinden - zelfs (juist!) als het niet volgens plan gaat.

Details

Van de bloemen op de tafel tot de komma's in de uitnodiging: veel ervaring betekent dat we precies weten wat er bij een project komt kijken. U kunt uw project met een gerust hart geven, dan regelen wij het voor u. 

zo gaan wij om met privacy

SAN communicatie & evenementen heeft een privacybeleid rondom alle data waar zij mee in aanraking komt. Bij vragen kunt u ons bereiken op info@sancommunicatie.nl

Privacyverklaring

Disclaimer

 

contactgegevens

Bezoekadres
Herculesplein 5, 3584 AA Utrecht

Postadres
Bloemstraat 11, 3581 WB Utrecht 

Telefoon
+31(0)30 227 23 52

E-mailadres
info@sancommunicatie.nl

KVK
30192976

BTW nummer
NL176046860B01