Opdrachtgevers

Dankzij ruim twintig jaar ervaring binnen de evenementen- en communicatiebranche, heeft SAN gewerkt voor een breed scala van opdrachtgevers. 

dit vonden anderen:

"Werken met SAN zorgt altijd voor bruisende ideeën die goed passen bij deze tijd en de inhoud van het event. Ik waardeer de snelheid en flexibiliteit van Sandra enorm. Ze gaat echt voor het beste resultaat en weet de mensen goed te betrekken en vooral te enthousiasmeren."

Leonie, LeMar Events

"Ik werk al een aantal jaar met veel plezier samen met Sandra. Met haar creatieve ideeën, positieve energie en doorzettingsvermogen heeft ze al menig Triodos event tot een succes gemaakt. Daarnaast weet ze ook rondom de events een succesvolle en klantgerichte communicatiestrategie te bedenken en uit te voeren. Ze beweegt zich makkelijk binnen de organisatie, en wordt dankzij haar professionele inbreng, maar zeker ook door haar gezelligheid en enthousiasme door veel collega’s gewaardeerd."

Caroline, Triodos Bank

zo gaan wij om met privacy

SAN communicatie & evenementen heeft een privacybeleid rondom alle data waar zij mee in aanraking komt. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@sancommunicatie.nl

Privacyverklaring

Disclaimer

 

contactgegevens

Bezoekadres
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht

Postadres
Bloemstraat 11, 3581 WB Utrecht 

Telefoon
+31(0)30 227 23 52

E-mailadres
info@sancommunicatie.nl

KVK
30192976

BTW nummer
NL176046860B01